Del abuso al precio  justo ¿qué hacer? 07/05/2022

PATENTS I PREU DELS MEDICAMENTS: De l’abús al preu just. Què fer? 07/05/2022

De l’abús al preu just, què fer? 07/05/2022

 Es presenta una memòria de les iniciatives dutes a terme a favor de la transparència dels preus dels medicaments i la limitació de les patents a les BALEARS en el període del 2018 al 2022. La suspensió temporal de patents de les vacunes Covid i la transparència de costos i preus dels medicaments ha estat reiteradament reclamada per part d’organitzacions socials com les entitats que participen a la plataforma “NO es SANO”, i a l’àmbit de les Balears per la Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública de les IB.

 

Índex:

Resum, pàg 2

No és sa a Balears, pàg 3

24 Compromisos partits polítics de les Balears, pàg 4

ILP Medicaments Preu Just a Balears, pàg 4

Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública de les IB, pàg 5

Acords del Parlament Balear, pàg 6

Acords del Parlament Espanyol, pàg 7

Acords del Parlament Europeu, pàg 9