ELS PRESSUPOSTOS DE SALUT 2023 INSUFICIENTS I AMB NECESSITAT DE TRANSPARÈNCIA 31/01/2023

ELS PRESSUPOSTOS DE SALUT 2023 INSUFICIENTS I AMB NECESSITAT DE TRANSPARÈNCIA 31/01/2023

Comunicat de l’ADSP-IB
31 de gener 2023

Els pressupostos del 2023 presenten indicis d’uns canvis de tendència puntuals que podrien afavorir que s’iniciï una reversió de la situació de deteriorament actual, però que s’haurien d’ampliar i perseverar per a una recuperació efectiva del sistema públic. Cal aplicar mesures per contrarestar el debilitament que el sistema ha patit els darrers anys.

Resulta inadmissible la manca de transparència en algunes partides d’aquest pressupost, que impedeixen fins i tot després d’un detallat estudi del pressupost, la interpretació correcta d’algunes partides que considerem essencials.