atencion-primaria-en-baleares

ATENCIÓ PRIMÀRIA A LES BALEARS: AP en risc crític. Memòries del seu deteriorament 11/05/2022

AP en risc crític. Memòries del deteriorament. 11/05/2022

La situació de l´Atenció Primària a les Balears és crítica i amb risc de desaparició i la seva conversió en centres de receptes i expedició de volants com els antics ambulatoris massificats de la seguretat social. Les retallades pressupostàries de dècades, la nefasta política de personal i de gestió i l’absència d’un projecte que atregui els professionals i els ciutadans.

Es presenta una memòria de la situació, amb un estudi de la demora als centres de salut de Mallorca, la campanya de mobilització “Salvem l´Atenció Primària” i una revisió dels plans de la Conselleria.

 

Índex:

RESUM EXECUTIU, PÀG 2

EL DETERIORAMENT DE L’ATENCIÓ PRIMÀRIA, PÀG 3

SALVEM L’ATENCIÓ PRIMÀRIA, PÀG 4

LA SITUACIÓ A LES BALEARS, PÀG 7

UN ESTUDI DE DEMORA, PÀG 10

EL PLA DE RESCAT DE LA CONSELLERIA DE SALUT, PÀG 16

ULTIMS FETS, PÀG 20

BIBLIOGRAFIA, PÀG 21